AK-Schilderwerken
GITS, BELGIE

AK-SCHILDERWERKEN

Ontvang een Gratis Offerte. Breng Jouw Ruimte tot Leven met de Perfecte Tinten! 

Offerte aanvragen!
OVER ONS

Een nette en fijne afwerking tot in het kleinste detail is ons uithangbord!

AK-schilderwerken is een bedrijf uit Gits die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Eerst bespreken we graag met de klant wat de verwachtingen zijn en geven we advies waar nodig. Kwaliteit, oog voor detail en zorgvuldigheid zijn maar een paar kernwoorden die in ons opkomen als we denken aan een nieuw project.

Transformeer Uw Ruimte Vandaag Nog: Vraag Nu Uw Offerte aan bij AK-Schilderwerken!

Enkele tevreden klanten

Voor mijn huis was het heel dringend tijd dat het buitenschrijnwerk eens stevig werd aangepakt. Zelf twijfelde ik enorm in welk kleur ik dit kon voorzien. AK-schilderwerken heeft me hierin het perfecte advies gegeven. Ik ben enorm tevreden over het resultaat, iets wat ik waarschijnlijk zelf nooit had durven kiezen.

Demeulenaere Thomas

Samen met een kleurenadviseur gingen we kijken wat de beste kleuren waren die we konden gebruiken. Vooral naar de gewaagde accentmuur die de kleurenadviseur en Alexander voorstelden was ik razend benieuwd! AKdecor vloog er meteen in, meubels werden op karretjes geplaatst en afgedekt, klinken, schakelaars werden afgenomen en zorgvuldig opgeborgen zodat na de schilderwerken deze op de juiste plaats terug geplaatst konden worden. Er werd goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen. Deze werden aangevuld met deskundig advies van Alexander.

Arne Lievens

De samenwerking en communicatie verliep vlot. Denkt ook mee met de klant, niet enkel met kleuradvies maar ook probleemoplossend (vochtprobleem). Professionele aanpak van begint to einde. Heeft zelfs onze oude radiatoren laten kuisen en schilderen in hetzelfde kleur zoals onze muren. Als particulier kan je onmogelijk hetzelfde resultaat bekomen. AK-schilderwerken is ook zeer secuur naar afwerking toe. Kortom een zeer positieve ervaring.

Vincent Boudry

"Top vakman, goede ideeën, zeer mooie afwerking. Super tevreden met het resultaat."

Bart en Martine

Top schilder met oog voor detail. Samen kleuren kiezen volgens jouw smaak. Met kennis van de nieuwste technieken en de laatste trends. Zeer tevreden over.

Christophe & Ria

Schilderwerken : Inkom hal, trap en boven verdiep Wij zijn heel tevreden over de schilderwerken. Heel gladde muren met zeer mooie kleurencombinaties . Prachtig en heel nauwkeurig tot in de puntjes afgewerkt. Zeker aan te bevelen.

Rik Vanderper

Alexander is iemand met kennis en passie voor zijn vak, waardoor wij direct overtuigd waren. We zaten met een deadline wegens opening winkel en het werk werd perfect binnen de termijn opgeleverd met een PRACHTIG resultaat! Wij zouden Alexander zeker aanraden, wat we trouwens al hebben gedaan

Lien Vanneste

Enkele recente projecten

Vul hier onderstaande vragen in om een offerte aan te vragen bij AK-Schilderwerken!