AK-Schilderwerken
WE PROPOSE

Best services

ONZE BASIS

Zet kennis om in creatief potentieel

Wanneer een nieuw project wordt besproken luisteren we eerst en vooral wat de klant voor ogen heeft. Daarna geven we graag ook ons advies. Bij AK-Schilderwerken zijn we niet gewoon “ja-knikkers”. Door onze jarenlange ervaring kunnen we belangrijke aandachtspunten meegeven. Als we dan onze ideeën samensmelten komen we tot het ultieme resultaat.

DIENSTEN

Dit is wat we doen.

REFERENTIES

Tevreden klanten.

Voor mijn huis was het heel dringend tijd dat het buitenschrijnwerk eens stevig werd aangepakt. Zelf twijfelde ik enorm in welk kleur ik dit kon voorzien. AK-schilderwerken heeft me hierin het perfecte advies gegeven. Ik ben enorm tevreden over het resultaat, iets wat ik waarschijnlijk zelf nooit had durven kiezen.

Demeulenaere Thomas

Samen met een kleurenadviseur gingen we kijken wat de beste kleuren waren die we konden gebruiken. Vooral naar de gewaagde accentmuur die de kleurenadviseur en Alexander voorstelden was ik razend benieuwd! AKdecor vloog er meteen in, meubels werden op karretjes geplaatst en afgedekt, klinken, schakelaars werden afgenomen en zorgvuldig opgeborgen zodat na de schilderwerken deze op de juiste plaats terug geplaatst konden worden. Er werd goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen. Deze werden aangevuld met deskundig advies van Alexander.

Arne Lievens

De samenwerking en communicatie verliep vlot. Denkt ook mee met de klant, niet enkel met kleuradvies maar ook probleemoplossend (vochtprobleem). Professionele aanpak van begint to einde. Heeft zelfs onze oude radiatoren laten kuisen en schilderen in hetzelfde kleur zoals onze muren. Als particulier kan je onmogelijk hetzelfde resultaat bekomen. AK-schilderwerken is ook zeer secuur naar afwerking toe. Kortom een zeer positieve ervaring.

Vincent Boudry

"Top vakman, goede ideeën, zeer mooie afwerking. Super tevreden met het resultaat."

Bart en Martine

Top schilder met oog voor detail. Samen kleuren kiezen volgens jouw smaak. Met kennis van de nieuwste technieken en de laatste trends. Zeer tevreden over.

Christophe & Ria

Schilderwerken : Inkom hal, trap en boven verdiep Wij zijn heel tevreden over de schilderwerken. Heel gladde muren met zeer mooie kleurencombinaties . Prachtig en heel nauwkeurig tot in de puntjes afgewerkt. Zeker aan te bevelen.

Rik Vanderper

Alexander is iemand met kennis en passie voor zijn vak, waardoor wij direct overtuigd waren. We zaten met een deadline wegens opening winkel en het werk werd perfect binnen de termijn opgeleverd met een PRACHTIG resultaat! Wij zouden Alexander zeker aanraden, wat we trouwens al hebben gedaan

Lien Vanneste