• Category :

Schilderwerken Interieur:

Onze ideeën willen wij graag overbrengen naar de klant. Door verschillende ideeën op tafel te hooien en samen met de klant te bespreken komen wij tot een perfect resultaat. Uw living of keuken schilderen of een volledige woning laten herschilderen? Dit kan perfect bij ons.

Buiten muren en plafonds geven wij ook ideeën om allerlei ramen zoals hout, pvc, alluminium ramen allemaal in een kleurtje te steken zodat we 1 geheel vormen. Wij renoveren en schilderen trappen, mdf-kasten volledig naar de zin die we onderling onder elkaar besproken hebben.

Ons bedrijf wil er vooral voor zorgen dat alles in zijn geheel klopt. Ons oog voor perfectionisme is iets waar wij naar streven! Een totaalproject bezorgen is wat wij enorm belangrijk vinden.

 


Behangen – Vliesbehang:

Naast de schilderwerken zijn wij vooral sterk in behangwerken zoals het plaatsen van vliesbehang is ook een meerwaarde in uw woning. Met vliesbehang kunnen wij je garanderen dat je een mooi egaal oppervlakte creëert en de kans op de kleine putjes of barsten volledig verdwenen is. Behangpapier is enorm veelzijdig, het is tegenwoordig de ideale tool om de eyecather in uw huis volledig tot zijn recht te laten komen.

Het kan zeker ook gebruikt worden om opvallende accenten te leggen, uitstekend om een leuke sfeer te creëren in de ruimte. Kinderbehang kan ook een perfecte oplossing zijn om op een snelle manier de kinderkamer om te toveren tot een geweldig kinderparadijs.

Dus als u twijfelt of behang nog in de mode is, jazeker integendeel behangen is opnieuw trendy geworden.

 

 

 

 

 

 

 


Plamuurwerken:

Een gladde afwerking van uw muren & plafonds is een taak voor een echt vakman daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Heb je in uw woning pleisterwerk of geschilderde pleisterwerk die aan verbetering toe is dan kunnen wij je daar uitstekend bij helpen.

Onze taak is van een slecht gepleisterde ondergrond een mooie afgewerkte plafond of muur te creëren. Om een strak eindresultaat te bekomen is het zeer belangrijk om zo egaal mogelijk af te werken. Hierbij doen wij het nodige om de perfectie na te streven.